Kevin Beeckman

Sanitair en centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Wij zijn een jong, groeiend bedrijf gespecialiseerd in sanitaire installaties en centrale verwarming. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als in renovaties. Naast de volledige installatie of renovatie kan u ook op ons rekenen voor herstellingen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en u kan erop rekenen dat ik als zaakvoerder ook meewerk en alles zelf opvolg! Naast het sanitair en de CV kan u bij ons ook terecht voor de plaatsing van zonnepanelen.
Zo staan wij in voor de volledige installatie van A tot Z!

Kevin Beeckman.

Nieuwbouw

Centrale verwarming

Er zijn veel mogelijke installaties voor centrale verwarming. Samen met de klant worden steeds de voor- en nadelen van elke mogelijkheid bekeken om zo een offerte op maat te kunnen opmaken.
Kevin Beeckman plaatst de leidingen voor radiatoren-convectoren en vloerverwarming. Bovendien kunnen wij condensatieketels installeren, zowel voor stookolie als voor gas.


Sanitair

Alle leidingen voor warm- en koud water, afvoeren en afvoerpijpen, leidingen naar bad of douche, toiletinstallaties, volledige installaties van sanitair en meer kunnen aangelegd worden en geplaatst naar de juiste toestellen of ruimtes die nodig zijn.

Vragen of een afspraak plannen? Bel ons vrijblijvend op het nummer

T.  +32 2 793 10 10