Kevin Beeckman

Sanitair en centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Wij zijn een jong, groeiend bedrijf gespecialiseerd in sanitaire installaties en centrale verwarming. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als in renovaties. Naast de volledige installatie of renovatie kan u ook op ons rekenen voor herstellingen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en u kan erop rekenen dat ik als zaakvoerder ook meewerk en alles zelf opvolg! Naast het sanitair en de CV kan u bij ons ook terecht voor de plaatsing van zonnepanelen.
Zo staan wij in voor de volledige installatie van A tot Z!

Kevin Beeckman.

Renovatie

Centrale verwarming

Voor het vervangen van bestaande verwarmingsketels (gas of stookolie) of het voorzien van een volledig nieuwe centrale verwarming in een bestaande woning (bij renovatie) kunt u bij Kevin Beeckman terecht.


Sanitair

Voor de renovatie van grote en kleine sanitaire installaties zijn wij ook altijd beschikbaar. We voeren zelf alle werkzaamheden uit: leggen of verleggen van leidingen en buizen, installatie en verbetering van  sanitaire voorzieningen. Wij kunnen dus voor uw sanitair van A tot Z een renovatie uitvoeren.

De meest voorkomende diensten zijn:

  • het vervangen van bad of douche met of zonder het vernieuwen van de leidingen
  • het vervangen van kraanwerk, toiletten, electrische boilers
  • leidingen of afvoeren vernieuwen of aanpassen
  • waterlekken of vochtproblemen oplossen

Tijdens de werken wordt uiteraard steeds rekening gehouden met uw persoonlijke smaak en budget. Vooraf stellen wij dan ook een correcte prijsofferte op in samenspraak met de klant, zodat u weet wat te verwachten. Ook voor advies over verbouwingen of renovaties bent u bij ons altijd welkom.

Neem gerust contact op als u hierover meer wilt weten.

Vragen of een afspraak plannen? Bel ons vrijblijvend op het nummer

T.  +32 2 793 10 10