Kevin Beeckman

Sanitair en centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Wij zijn een jong, groeiend bedrijf gespecialiseerd in sanitaire installaties en centrale verwarming. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als in renovaties. Naast de volledige installatie of renovatie kan u ook op ons rekenen voor herstellingen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en u kan erop rekenen dat ik als zaakvoerder ook meewerk en alles zelf opvolg! Naast het sanitair en de CV kan u bij ons ook terecht voor de plaatsing van zonnepanelen.
Zo staan wij in voor de volledige installatie van A tot Z!

Kevin Beeckman.

Zonneboilers

Zonne-energie is een fantastische bron van energie! Niet alleen is het gratis en kan het op verschillende manieren gebruikt worden, het is bovendien ook zeer milieu-vriendelijk!
De zonneboiler is één van de vele toepassingen van het gebruik van zonne-energie. Met het gebruik van een zonneboiler kan tot 50% bespaard worden op de energie factuur voor het opwarmen van uw water.


Werking van een zonneboiler

Een zonneboiler gebruikt een zonnecollector om zonlicht om te zetten in warmte en deze warmte dan op te slaan (om te zetten) in de vorm van warm water in een boiler.

De zonnecollector (kan bestaan uit zonnepanelen of andere type energiecollectoren) vangt het zonlicht op en zet het om in warmte. De collector geeft de warmte door aan een vloeistof die de energie die afgeleid wordt van de collector naar een opslagplaats brengt. De vloeistof circuleert in de leidingen tussen de collector en het opslagvat, warmt het vat op terwijl het zelf afkoelt. Wanneer de vloeistof weer afgekoeld is (ontdaan van zijn energie of warmte) wordt het weer naar de collector gepompt om opnieuw op te warmen.

Als de zon niet voldoende warmte levert, zorgt de naverwarming ervoor dat de gewenste temperatuur toch bereikt kan wordt. Verschillende verwarmingsinstallaties kunnen zorgen voor de naverwarming.

Vragen of een afspraak plannen? Bel ons vrijblijvend op het nummer

T.  +32 2 793 10 10