Kevin Beeckman

Sanitair en centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Wij zijn een jong, groeiend bedrijf gespecialiseerd in sanitaire installaties en centrale verwarming. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als in renovaties. Naast de volledige installatie of renovatie kan u ook op ons rekenen voor herstellingen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en u kan erop rekenen dat ik als zaakvoerder ook meewerk en alles zelf opvolg! Naast het sanitair en de CV kan u bij ons ook terecht voor de plaatsing van zonnepanelen.
Zo staan wij in voor de volledige installatie van A tot Z!

Kevin Beeckman.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie investering in de toekomst. Niet alleen zorgen ze voor een goede besparing op de energie factuur, ze zijn bovendien milieu vriendelijk. Zonne-energie is immers gratis. Wanneer u hier gebruik van maakt en zonne energie opvangt kunt u deze opgevangen energie gebruiken met aanzienlijke lagere energiekosten als voordeel.


Hoe werkt een zonnepaneel?

Een zonnepaneel is opgebouwd uit meerdere zonnecellen en zet zonne-energie om in bruikbare energie, bijvoorbeeld elektriciteit. Er zijn vele verschillende soorten zonnepanelen op de markt. Wij kunnen u bijstaan in de keuze van de juiste zonnepanelen voor uw behoeften en uw woning.  Wij zetten zelf geen elektrische zonnepanelen.


Zijn zonnepanelen rendabel?

Vaak wordt er gedacht dat zonnepanelen niet goed werken in België omwille het weer. Dit klopt echter niet, zelfs op bewolkte dagen wordt er energie opgewerkt via zonnepanelen.


Subsidies

De mogelijkheden voor het aanvragen van subsidie veranderen regelmatig. Indien u hier vragen over heeft, aarzel dan niet om Kevin Beeckman te contacteren. Wij helpen u bij al uw vragen.


Zonnepanelen gecombineerd met zonneboiler

Wanneer u echt duurzaam gebruik wilt maken van zonne energie dan kunt u naast de zonnepanelen ook een zonneboiler installatie voorzien. Zo haalt u electriciteit maar ook warm water uit de energie van de zon.

Vragen of een afspraak plannen? Bel ons vrijblijvend op het nummer

T.  +32 2 793 10 10