Kevin Beeckman

Sanitair en centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Wij zijn een jong, groeiend bedrijf gespecialiseerd in sanitaire installaties en centrale verwarming. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als in renovaties. Naast de volledige installatie of renovatie kan u ook op ons rekenen voor herstellingen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en u kan erop rekenen dat ik als zaakvoerder ook meewerk en alles zelf opvolg! Naast het sanitair en de CV kan u bij ons ook terecht voor de plaatsing van zonnepanelen.
Zo staan wij in voor de volledige installatie van A tot Z!

Kevin Beeckman.

Vloerverwarming

VOORDELEN VAN VLOERVERWARMING

Lagere kosten

Vloerverwarming is een verwarmingssysteem dat functioneert op lage watertemperatuur vb. 30°C.
Deze lage temperatuur zorgt ervoor dat er veel minder energie nodig is voor het opwarmen van ruimten dan bij de traditionele verwarmingsmethoden met
radiatoren of convectoren; deze vereisen immers een hogere watertemperatuur.

Het comfort van stralingswarmte

Vloerverwarming is een verwarmingssysteem dat een zo hoog mogelijk warmtecomfort haalt.
Aangezien warmte stijgt zal bij vloerverwarming (wat vanaf de grond begint) een behaaglijk warmtegevoel gecreëerd worden van onder naar boven, daar waar radiatoren net het omgekeerde heeft hebben.

Plaatsbesparing

Een ander pluspunt van vloerverwarming is dat radiatoren overbodig worden. Zo wint u aan plaats en kan u muren op een veel efficiëntere manier benutten.

Vochtigheidsgraad van de lucht

Met vloerverwarming in de woning is er geen luchtcirculatie door convectie. Hierdoor blijft de vochtigheidsgraag in de woning veel beter op peil.

Vragen of een afspraak plannen? Bel ons vrijblijvend op het nummer

T.  +32 2 793 10 10